Pensjonshjelpen

ANNONSØRINNHOLD FRA

Hvor får jeg oversikt over min pensjon?

Først og fremst må du finne ut hvor mye du vil få og hvor mye du trenger for å leve som du ønsker når du blir pensjonist. Jo visst får du penger fra folketrygden, men er det nok til å opprettholde den livsstilen du har i dag?

En pensjonskalkulator vil kunne gi deg en pekepinn på hvor mye du kan forvente å få i alderspensjon fra folketrygden, samt tidligere og nåværende arbeidsgiver. Bare vær obs på at ikke alle pensjonskalkulatorer tar med det du har spart opp på egenhånd.

 

Les også: Pensjonsbegrepene du må kunne

Sjekk også pensjonstallet ditt. Pensjonstallet gir deg en pekepinn på summen av det du får fra folketrygden og fra alle stedene du har jobbet. Med andre ord sier pensjonstallet ditt noe om hvor mye du har å leve av som pensjonist.

 

Dette innholdet er betalt av Storebrand og gjort tilgjengelig i ABC Nyheter fordi vi mener det er relevant og nyttig innhold for våre lesere. Redaksjonen i ABC Nyheter har ikke vært involvert i produksjonen av dette innholdet. Se våre retningslinjer for sponset innhold eller kontakt vår content marketing desk for mer informasjon.

Les også

Dette er «gode pensjonsordninger»

Ta ut tidligpensjon?

Slik er pensjonen din bygget opp

Sjekk sparerådene for din aldersgruppe

Er du en av dem som utsetter sparing til pensjon?

Dette må du vite om arv og pensjon

Ny pensjon krever mer av deg

Her sparer de mest til pensjon

Pensjonsbegrepene du må kunne

5 raske steg til bedre pensjon

Pensjonistenes tips til deg

Slik maksimerer du din pensjonssparing